ДНЕВНИ ЛОТАРИИ

ДНЕВНИ ЛОТАРИИ

ТАЛОН ЗА ЛОТАРИЈА ДОБИВАТЕ СО ВЛЕЗ ВО КАЗИНОТО. ДОПОЛНИТЕЛНИ ТАЛОНИ СЕ ДОСТАПНИ НА REDEMPTION SHOP 50 ПОЕНИ = 1 ТАЛОН

 • СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК 2.300€
  …………………………
 • СЕКОЈ ВТОРНИК 2.300€
  …………………………
 • СЕКОЈА СРЕДА 4.800€
  …………………………
 • СЕКОЈ ЧЕТВРТОК 2.300€
 • СЕКОЈ ПЕТОК 17.500€
  …………………………
 • СЕКОЈА САБОТА 17.500€
  …………………………
 • СЕКОЈА НЕДЕЛА 4.000€
СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување

 

Copyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. All Rights Reserved.

Content of the presentation is exclusively intended for persons over the age 18