QENDRA FITNESS

QENDRA FITNESS

Qendra Fitness është vend ku shërbimet moderne bashkojnë me shërbimet personale. Do të keni pajisjet më e reja, së bashku me ekspertë, që do t’i vlerësojnë qëllimet tuaja afatgjata dhe do t’ju ndihmojnë të zbatoni regjim të stërvitjes që ju përshtatet. Plus, ekziston një spektër të stërvitjeve, që do ta shpejtojë rrahjen e zemrës suaj. Nga vrapimi dhe çiklizmi në tërheqje të muskujve dhe pilates, jeni të sigurt që keni mënyrë të preferuar të djesirteni. Zgjedhja komplete të stërvitjeve dhe tërheqjes të muskujve që do t’ju redaktojë stres dhe t’ju forcojë muskujt. Një mënyrë fantastike për ta filluar ditën tuaj apo për të pushtuar pas stërvitjes intensive.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.

 

Copyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara..

Përmbajtja e këtij prezantimi është vetëm për persona mbi moshën 18